e
sv

Ünlü Anime Serisi Fortnite’a Geliyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Son yıllarda iş modeli “Karşıdan karşıya geçmek” yani marka iş birliği kuran üzerine Fortniteiddiaya göre yakın zamanda anime dünyanın en sevilen isimlerinden birliktelik kuracak.

Reddit’te açıklamalar bir duyuma göre en sevilen battle royale oyunlarından biri olan Fortniteünlü anime serisi Titan’a Saldırı ile iş birliğine gidecek. Yani, önümüzdeki günlerde Attack on Titan karakterlerini Fortnite’ta görmemiz mümkün.

Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor

Titanlara Karşı Savaştığımız Bir Etkinlik Olabilir

İlk olarak manga tarzı yayımlanmaya başlayan, çalıştırmanın büyük başarısının ardından 2013 yılında anime dizisi yayını Titan’a Saldırı2023 yılında son sezon için hazırlık yapıyor. Serinin milyonlarca hayranlarından final bölümleri için nefeslerini tutmuşken Fortnite’ın oluşturduğu popülerlikten faydalanmak istediği belirtiliyor.

Fortnite Attack on Titan arasında bir birliktelik kurulacağı dışında herhangi bir bilgi paylaşılmazken birçok kişi, Eren Yaeger ve Levi Ackerman gibi ikonik karakterlerin kozmetik olarak oyun içinde sunulacağını düşünüyor.

Öte yandan anime dizisi klasikleşen, temelde kancalar kullanarak anime karakterlerinin havaya uçarak titanlara karşı savaşmasını sağlayan çok yönlü manevra aletinin de Fortnite’a yayılması bekleniyor. Bir diğer iddiaya göre ise titanlara karşı savaştığımız süreye sahip bir etkinlik de Fornite x Attack on Titan iş birliği kapsamında oynanacak.

İzleme Mutlaka Gereken En İyi 14 Anime Dizi ve Film Önerileri
İNTERNET

İzleme Mutlaka Gereken En İyi 14 Anime Dizi ve Film Önerileri

En iyi anime diziler ve filmler neler? Keyifli vakit geçirmenize olanak tanıyan çok sayıda anime bulunuyor. Bu yazıda dünya ölçeğinde çok sayıda izleyici tarafından oldukça beğenilen yapımları bir arada toplayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.