e
sv

EA Play Abonelik Fiyatı İndirime Girdi: Büyük Fırsatı Kaçırmayın!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni bölümleri bir dizi kapsamında EA Play ceza fiyatı önemli ölçüde düştü. Kütüphanede yer alan video oyunlarını ek ücret ödemeye gerek harcayacağınız kütüphane hizmetinin fiyatına ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Video oyunu sektörünün önemli işletmelerinden biri olan Electronic Arts tarafından geçmişteki yıllarda kullanım sağlamak için EA Play adlı koruma hizmeti ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme sonucunda söz konusu aboneliğin fiyatı ciddi ölçüde düştü.

EA Play Abonelik Fiyatı Ne Kadar Oldu?

İlk kez EA Play aboneliği alacak kişiler için Steam isimli popüler dijital oyun platformunda büyük bir kampanya başlatıldı. Oyunculara önemli bir fırsat sunan kampanya kapsamında bir aylık ceza ücreti 8 TL oldu.

Kampanyanın ilk ay ile sınırı olması gerekiyor. Borç gideri ilk ay sonra 39,99 TL şeklinde devam edecek. Eğer hizmet almak istiyorsanız Steam’in EA Play sayfası üzerinden 8 TL aylık aylık abone olabilir ve beğenmezseniz aboneliğiniz bitmeden iptal edebilirsin.

Battlefield 2042, Titanfall 2, Nee dor Speed ​​Heat, FIFA 22 Star Wars Jedi: Fallen Order dahil olmak üzere pek çok video oyununa erişebilmenizi sağlayan EA Play’in kampanyası 8 Mart 2023 tarihinde sona erecek.

Popüler dijital oyun platformu Steam’de barındırdıkları EA Play kampanyaları hakkında ne kaynakları var? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.