e
sv

Sons of the Forest Rekor Bir Çıkışa İmza Attı: İlk Günden 2 Milyon Satış!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ormanın Oğulları, bağımsız bir oyun için en başarılı lansmanlardan birini yaptı. geliştirici Son Gece Oyunlarıdevam oyunlarının satışlarının erken erişimdeki ilk 24 saatinde 2 milyon kopyalarını aştığını duyurdu.

Bu şirket için de oyuncular için de şaşırtıcı bir rakam ve geliştirme yolunda satışlar da artmaya devam edecek. Sons of the Forest’ın yalnızca bilgisayar‘de mevcut olması, bu rakamları daha da etkileyici kılıyor.

Ormanın Evlatları 1 Günde 2 Milyon Satış Başarısı Gösterdi

Ormanın Evlatları Rekor Bir Çıkışa İmza Attı: İlk Günden 2 Milyon Satış!

Sons of the Forest iki gün önce erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi ve Endnight’ın hayatta kalma kalma-korku klasiği oyunu The Forest’ın devamı niteliğinde. SteamDB’ye göre devam oyunu son bir gün içinde 350.105 oyuncu hızına ulaştı ve Buhar‘de “Çok Sonuç” kullanıcı puanına sahip.

Sons of the Forest’ın şu anda bir Steam erken erişim oyunu olduğunu tekrarlamakta fayda var. Bu da daha fazla yapılacak en az aylarca iş olduğu ve tam çıkışın sonunda bir noktada ortaya çıkması beklendiği anlamı geliyor.

Sons of the Forest’in duyurusu 2019 zamanında gerçekleşmişti. Endnight ve hayranlar 2021’de oyunun üzerinde planlasa da bazı nedenler oyunu 2023’e kadar ertelenmesine sebep oldu. giden yol biraz zorlu olsa da oyuncular sonunda yeniden ormana gitmekten mutlu görünüyor.

Sons of the Forest Erken Erişime Açılıyor
OYUN

Sons of the Forest Erken Erişime Açılıyor

Yıllardır milyonlarca oyuncu birlikte eğlendiği sevilen hayatta kalma oyunu The Forest’ın devam oyunu olacak olan Sons of the Forest’ın çıkış tarihi netlik kazandı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.