e
sv

Fortnite, Amazon Luna Kütüphanesine Ekleniyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bulut oyun platformu Amazon Ay son zamanlarda oyun bakımları oldukça kısır bir süreç geçiriyordu ancak platform beklenmedik bir hareketle dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite’ı kütüphanesine ekliyor gibi görünüyor.

Reddit’teki bir Amazon Luna kullanıcısı bu hafta Fortnite‘ı kütüphanesinde görüldü ancak oyun hızla kaldırıldı. Bir ekran görüntüsü, oyun Luna web yazılımı listesi “Mevcut Değil” olarak gösteriliyor ancak oyunun en son sürümü 4. Bölüm, Birinci Sezon fragmanındaki sanat çalışmalarıyla birlikte gösteriliyor.

Fortnite, Amazon Luna Kütüphanesinde Göründü

Fortnite, Amazon Luna Kütüphanesine Ekleniyor

Oyunu kütüphanesinde kısa süreliğine gören kullanıcı, Amazon Luna’nın sahip olmadığı bilinen Epic Games hesabını bağlayabildiğini ve oyunu Amazon Luna+’a abone olan ya da Amazon Prime’a sahip olan hesaplarda oynama desteği ile listelendiğini söylüyor. Bu da oyunu pek çok kullanıcı için bulut platformunda oynamaya ücretsiz hale getiriyor.

Fortnite ayrıca Şimdi GeForce ve Xbox Oyun Geçişi‘te de ücretsiz olarak yayınlanıyor, bu nedenle Amazon’un teklifi aslında piyasadaki en makul teklif olmayacak ancak yine de platform için heyecan verici bir eklenti. Luna’nın oyun versiyonunun yerel temas kontrolleri destekleyip desteklemeyeceği de belli değil.

Normalde, böyle tek bir iddianın fazla bir ağırlığının yapısı ancak @GMatrixGames’in Fortnite’ın Amazon Luna için destek ekleyeceğine dair kod çalıştırma bulmasından sadece birkaç hafta sonra geldi. Bu iki kanıtın bir araya geldiği, oyunun aslında çok da uzak olmayan bir dönem Amazon Luna kütüphanesine ekleneceğini gösteriyor.

Ücretsiz Amazon Prime Oyunları Belli Oldu (Mart 2023)
OYUN

Ücretsiz Amazon Prime Oyunları Belli Oldu (Mart 2023)

2023 yılının mart ayına özel ücretsiz Amazon Prime oyunları belli oldu. Amazon Prime abonelerine yaklaşan ay içerisinde 7 adet oyun verilecek.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.