e
sv

Amazon Prime Gaming’in Şubat Ayı Oyunları Belli Oldu: Morrowind Dahil Toplamda 9 Oyun Ücretsiz Olacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Amazon Prime Gaming’in Şubat ayında ücretsiz olarak vereceği oyunlar açıklandı. Toplam fiyatı 646 TL olan 9 oyun ücretsiz hale geldi.

Yeni yılın ikinci döneminde Amazon’un kaldırma paketi Amazon Prime Oyun abonelerine sözleşme oyunları belli oldu. Oyuncular, bu ay toplam değeri 646 tl olan 9 ücretsiz olarak ulaşabilecekler. Şu anda ciddi bir tasarruf imkanı sağlanmış olacak.

Paylaşılan oyunlara saygı; aralarında bir dönem damga vuran kaliteli yapımlar gördüğünüz. Örneğin Elder Scrolls efsanevi oyunu Morrowind, bu ayın ücretsiz oldu. Gelin lafı daha fazla uzatmadan, oyunların tamamına bakalım.

Amazon Prime Gaming ile gelen tüm ücretsiz oyunlara erişim, ayrıca Amazon alışverişlerinizde ücretsiz kargo, özel indirimler ve Yüzüklerin Efendisi dizisinin de yayınlanacak Amazon Prime Video içeriklerini izlemek için aylık yalnızca 7,90 TL’ye Amazon Prime abonesi olabilirsiniz.

Amazon Prime Gaming Şubat 2023 ücretsiz oyunları:

Amazon Prime Gaming hazırlığı 2022

  • The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY Sürümü
  • Onsen Ustası
  • Aerial_Knight’ın Asla Teslim Olmaması
  • İlahi Nakavt
  • tek elle alkış
  • BATS: Kan Emici Terörle Mücadele Timi
  • Uzay Ekibi: Efsanevi Sürüm
  • Tunç
  • Uzay Savaş Lordu Organ Ticareti Simülatörü

The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY Sürümü

Skyrim’in gerçek atası olarak görülen ve Skyrim dairelerini ikiye katlayacak kadar ayrıntılı ve büyük dünyasıyla ilk çıkışında bu yana bir efsane olarak görülen Morrowind, eski grafiklerine rağmen düşük depolama ve sistem gereksinimleriyle pek çok oyuncuya hitap ediyor. Oyun grafikleri bazı oyuncular için fazla eski olabilir. Ancak birkaç mod ile oyunu çok daha fazla oynanabilir duruma getirebilirsiniz.

Onsen Ustası

Overcooked serisini yedilere hitap eden bu oyun, aslında Overcooked ile neredeyse aynı mantığa sahip, tek farkıysa yemek yapmak yerine bir kaplıca işletiyorsunuz. Tabii ki bu nedenle oyunun kendine has bazı farklılıkları da mevcut.

Aerial_Knight’ın Asla Teslim Olmaması

  • Normal Fiyatı: 20,50 TL

Bir dönemler mobil cihazlar kasıp kavuran “Vector” isimli platform-parkur oyununa oldukça hoş bir oyun, fütüristik bir Tokyo-Detroit karışımı bir şehirde geçiyor. Amacınızsa oldukça basit, yakalanmadan bölümün sonuna kadar tüm engelleri aşarak koşmak. Oyunun sadece W,A,S,D hikayeleriyle oynanması ve alışması kolay, ustalaşması zor yapısı da oyunun dikkat çekici özelliklerinden bazıları.

İlahi Nakavt

Hemen hemen herkesin bir dönemde oynadığı platform dövüş oyunlarına yeni bir soluk getiren Divine Knockout, Smite ve Paladins’in yapımcıları Hi-Rez Studios’un ellerinden çıkan bir 3D platform dövüş oyunu.

tek elle alkış

Huzur verici müzikleri ve görsel diliyle fazla dikkat çekici bu gezintiden sonrakiler için klavye,fare ikilisinden çok dahasına ihtiyacı var. Oyunda yer alan yapılarının neredeyse tamamı mırıldanarak ya da şarkının ötesine geçmeniz gerekiyor.

BATS: Kan Emici Terörle Mücadele Timi

Modern bir oyun olmasına rağmen piksel grafikli bir Beat ’em Up oyunu olan BATS, bu türün atası olan Contra ve Megaman’in yaptığı her şeyi bir üst seviyeye çıkarmayı başarmış bir yapım olarak ortaya çıkıyor.

Uzay Ekibi: Efsanevi Sürüm

Bomber Crew’ın yapımcıları tarafından piyasaya sürülen Space Crew’ı kısaca özetlememiz gerekirse Bomber Crew’ın uzayda geçen versiyonu diyebiliriz. Bu oyunda yine ekibinizi toplayıp maceralara atılıyorsunuz.

Tunç

Bağımsız bir yapım olan Tunche, Hack and Slash sonuçların aslında gözetlemeye ne kadar güzel görünebileceğini gösteren başarılı yapımlardan birisi. Oyundaki karakterlerden tutun da manzaralara hatta çimenlere kadar her detayın elle çizimi de oyunu daha da özel kılıyor.

Uzay Savaş Lordu Organ Ticareti Simülatörü

Mass Effect ver Outer Worlds gibi oyunlarda görülen ve genellikle kötü karakter olarak saklanan organ tüccarları nasıl para kazanıyor? İşte bu oyun sayesinde sizde bir “uzaylı organ tüccarı” olarak yükselen karbosanın gözbebeği olabilir ve para içinde yüzebilirsiniz.

Hâlâ Amazon Prime Gaming üyesi olmayacağınız buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

İLGİLİ HABER

Amazon Prime Üyeliği Nasıl Açılır?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.