e
sv

Suicide Squad Oyunu İçin 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Oğullar “kooperatif” olarak tabir edilen çok oyunculu hikayeli, oyunlara karşı başından itibaren ilgisi günden güne artıyor. yakın zamanda 4 kişilik bir co-op oyun olarak piyasa sürülecek olan Suicide Squad: Justice League’i öldürün de oluşan biri. Rocksteady tarafından oyun bakımı için 15 yorum oynanış görüntüsü yayınlandı.

Batman Arkham serisini de geliştiren firma, yeni oyunlar birlikte Arkham serisindeki hikayeden 5 yıl sonrasını konu edinen bir senaryoya bizi davet ediyor.

İşte Suicide Squad Oynanış Görüntüleri

Yayınlanan oynanış görüntülerinde şeytani bir güç tarafından ele geçirilen Flash’a karşı dörtlü İntihar Timi ekibinin mücadele edeceğine tanık olacağız. Oynanış yerlerinde ise karakterlerin oldukça hareketli dizayn edilmesi dikkat çekicidir.

Yağmacı-Atıcı Mantığına sahip olan oyun Harley Quinn, Deadshot, King Shark ve Captain Boomerang olmak üzere 4 oynanabilir karakter bulunuyor. Her biri kendilerine özel yeteneklere sahip olan karakterler, iş birliği içinde Arkham’ı şeytani güçlerin elindeki Justice League’in elinden kurtarmaya çalışıyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi!
OYUN

Suicide Squad: Kill the Justice League Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi!

Projeye bağlı olanlardan gelen bilgiye göre Suicide Squad: Kill The Justice League 2023 filmi ertelendi. Projenin ertelenme nedeninin belirsizliğini koruyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.