e
sv

Call of Duty: Warzone Mobile App Store Sayfası Açıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty: Warzone Mobil Uygulama Mağazası sayfası kurulmuştur. Peki, battle royale uygulamasının başarılı bir örneği olan Warzone’un mobil sürümü ne zaman piyasaya sürülecek? Söz konusu yapıma dair merak edilen detaylar haberimizde.

Popüler battle royale oyununun iOS sürümüyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan geliştirme sonucu oyun App Store sayfası açıldı. Merak içinde beklenen mobil oyun ile ilgili çeşitli bilgiler içeren App Store’da mobil cihazlara yönelik özel etkinliklerin ve içeriklerin yer alacağı bilgileri bulunuyor.

Oyuncuların kontrol düzenini düzenleyebilmesi için çeşitli seçeneklere sahip olacağı söyleniyor. Android cihazları yanı sıra iPhone ve iPad üzerinden de oynanabilecek olan mobil oyun nişan alma, fizik, animasyon ve sese kadar her şeyin optimize edildiği belirtiliyor.

Call of Duty: Warzone Mobile Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Duyurulduğu ilk günden sabırsızlıkla beklenen Call of Duty: Warzone Mobile isimli battle royale oyununun 15 Mayıs 2023 tarihinde mobil cihazlara gelmesi bekleniyor.

PUBG’nin tüm dünyada popüler hale gelmesinin ardından çıkan battle royale oyunları arasında Call of Duty: Warzone da bulunuyor. Infinity Ward ve Raven Software tarafından sağlanan CoD: Warzone, 10 Mart 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.