e
sv

Bethesda’dan Yeni Oyun: Mighty Doom Çıkış Tarihi Açıklandı (Video)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bethesda Mighty Doom isimli yeni bir oyun duyurdu. Duyuru kapsamında oyuna ait bir video paylaşıldı. Peki, Mighty Doom çıkış tarihi Ne zaman? Şimdiden merakla beklemeye başlanan yapıma ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Video oyunu sektöründeki önemli işletmelerden biri olan Bethesda tarafından duyurulan Mighty Doom Android ve iOS işletim sistemi sahip cihazlar için geliştiriliyor. Kanada merkezli Alpha Dog isimli oyun çıktısının üzerinde yapımı, yüksek aksiyon düzeyi ile dikkat çekiyor.

Çizgi film grafiklerine sahip olan mobil oyun Mini Slayer ile tehlike dolu bir maceraya adım atacaksınız. Mighty Doom, diğer Doom oyunlarından farklı olarak üstten bakış açısına sahip. Oyunda ayrıca çeşitli boss’lar da olacak.

Çok basit bir oyun yapısına sahip olan yapımda seviye sistemi yer alacak. Seviye atladıkça yeteneklerin kilit açma, donanım ve silah yükseltmesi hedeflenebilir. Rogue-lite oynanışa sahip olmayacakları oyuna ait bir video da yayımlandı. 1 dakika 48 saniye uzunluğundaki videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyin.

Mighty Doom Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Bethesda, duyuru sırasında oyunun ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. Aktarılan bilgilere göre Mighty Doom, 21 Mart tarihinde Android ve iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar için hazırlanacak. Bethesda tarafından Mighty Doom sayfası üzerinden ön kayıt oluşturabilirsiniz.

Angry Birds Google Play Store'dan Kaldırılıyor
OYUN

Angry Birds Google Play Store’dan Kaldırılıyor

İlk defa 2009 yılında iOS işletim sistemine sahip cihazlar için piyasaya sürülen mobil oyun Angry Birds, kısa sürede popülerliğe kavuşmuş ve milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynanmıştı.

Mighty Doom olarak Ölüm yeni mobil oyun hakkında ne geçiyor? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

DOOM Mobil

DOOM Mobil

DOOM Mobile (iOS İndir): 1993 yapımı orijinal DOOM’un mobil versiyonu

indir

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.