e
sv

Her Biri Farklı Özellikler Sunan, Basit Ama Kullanışlı 10 Android Emülatörü

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Android emülatörler, Android işletim sistemine sahip cihazların özellikleri PC’nizde taklit eden yazılımlardır. Hem oyuncuların hem uygulama geliştiricilerinin aktif olarak kullanmayı tercih ettiği bu emülatörler, birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Bugün size özellikleriyle dikkat çekici en iyi Android emülatörlerini listeledik.

İçeriği birçok kullanıcı, çeşitli bağlantılardan dolayı bilgisayarlarında Android emülatör kullanıcıları. Bazı kullanıcıların geliştirdikleri Android uygulamalarını test etmek için kullanmak için bir kısım da Android oyun deneyimi daha farklı bir yaşam sürmek için emülatör kullanıyor. Piyasadaki en iyi Android emülatörlerinin kullanım kolaylığı, sistem gereksinimleri ve destekledikleri Android cihazları ile dikkat çekmektedir.

Son sürümlere göre Android, tablet sistemi pazar payında Windows ve Mac’ten önce birinci sırada yer alıyor. Bu da onun teknolojisinin ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu öne seriyor. Bu yazımızda, Windows ve Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz en iyi Android emülatörlerini listeledik.

Android emülatörü nedir?

Android, akıllı telefonlar ve tabletler gibi mobil cihazlar için açık kaynaklı bir tablet sistemidir. Açık kaynaklı olması ve diğer platformlara göre daha düşük geliştirme maliyetleri Gibi önemli dersler nedeniyle Android, oldukça popüler bir hale geldi.

Android Emülatör, elde edilen bilgisayarda Android işletim sisteminin işlevselliklerini taklid eden bir yazılımdır. Ayrıca, Android uygulamalarını sisteminize yüklemenize ve emülatörün yürütülmesi çevre birimleri ile kullanıma olanak tanır.

En iyi Android emülatörleri:

Özellikler saymakla bitmez: LDPlayer

oyuncu

LDPlayer, genel olarak oyunculara Yönelik geliştirilmiş bir emülatördür, ancak farklı şeyleri de çalıştırmanıza olanak tanır. Kullanım diğer birçok emülatöre göre kullanımı daha kolay. LDPlayer’ı diğer rakiplerinden ön plana çıkartan daha birçok özellik bulunmaktadır. Araç çekme, ekran görüntüsü alma, video kaydetme, klavye eşleştirmesini ayarlama ve daha birçok işlemi yapabilirsiniz. Kullanım ücretsiz ve Android 9’u destek.

Piyasanın en başarılısı: BlueStacks

bluestacks

BlueStacks, uzun bir yaşamı piyasadaki tr başarılı Android emülatörü olarak kabul edilmektedir. Hem Windows hem Mac platformlarını desteklemesinin yanı sıra, oyuncular için birçok özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır. Geliştirilen son sürüm olan BlueStacks 5, son aşamaya kadar en hızlı emülatördür ve yüksek performans gereksinimleri olan oyunlarda bile oldukça başarılı oyun deneyimi sunar. Genel olarak, donanım iyi bir bilgisayara sahipseniz, donanım performans değerini kullanabileceğiniz en iyi Android emülatörüdür.

Her oyunu oynayabileceğiniz emülatör: NoxPlayer

noxplayer

NoxPlayer da BlueStacks gibi, Windows ve Mac platformları ile uyumlu bir Android emülatörüdür. Kullanıcılara, ekran görüntüsü alma ve video kaydetme gibi çeşitli özelliklere de sahiptir. Şu ana kadar 200’den fazla ülke ve bölgede piyasaya sürülen NoxPlayer’ın 150 milyon fazla kullanıcı vardır.

AMD ve Nvidia dostu emülatör: MeMU

memu

İnternette mobil oyunları oynamak istiyorsanız, tercih ettiğiniz en hızlı Android emülatörlerinden biridir. 2015 yılında piyasaya sürülen Memu, performans açısından diğer emülatörlerle benzer performanslar sunuyor. Memu Android emülatörünün en önemli özelliklerinden biri hem AMD hem de Nvidia yongalarını temsilciler varlık. Ayrıca Jelly Bean, Kit Kat ve Lollipop gibi farklı Android sürümlerini de destek. Bunların yanı sıra, emülatöre kurduğunuz mobil oyunları klavye, fare veya gamepad ile oynamanıza izin verir.

Uygulama geliştiricilerinin vazgeçilmezi: Genymotion

genymotion

Genymotion, kullanımı oldukça kolay olan bir Android emülatörüdür. Uygulama geliştiricileri, geliştirdikleri ürünler sanal bir güç testi yapmalarını sağlamak için özel olarak tasarlandı. Kullanıcıların alışverişlerini karşılama konusunda oldukça başarılı olan Genymotion, birçok Android cihazının tasarımını sunmaktadır. Ancak, Call of Duty veya PUBG gibi oyunları oynayamadığınızı da unutmadan söyleyelim. Genymotion’u yalnızca kişisel kullanımlarınız için ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Windows, macOS, Ubuntu, Debian ve Fedora gibi platformları da destekler.

Oldukça başarılı masaüstü deneyimi: PrimeOS

ilkel

PrimeOS, sunucuların üstün özellikleri nedeniyle emülatörün çalınması her zaman akım olmayı başarmış bir emülatördür. MacOS ve Windows desteği ile kullanıcılara eksiksiz bir masaüstü deneyimi sunuyor. Ayrıca, ek yeterlilik ile sistemi en iyi performans sunan mobil platformlardan birine dönüştürmektedir. PrimeOS ile Call of Duty, FIFA, PUBG ve daha birçok popüler oyunu da oynayabilirsiniz.

Tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir emülatör: ARChon

arkon

ARChon Android emülatörü, çok yönlülüğü ile oldukça popülerdir. Chrome’da çalışabilen ilk Android emülatörüdür. İndirdiğiniz APK’yi ARChon ile uyumlu hale getirmek için dosyada ufak dokunuşlar yapmanız gerekiyor. Kullanım ücretsiz olan bu emülatörün en güzel yanı, Google Chrome tarafından yürütülen tüm işlem kullanım çalışmasıdır.

Google Play’deki her uygulama programı: Ko Player

koplayer

Ko Player, kullanıcılarına bilgisayarlarında kaliteli Android deneyimi sunan en iyi Android emülatörlerinden biridir. Bu güçlü emülatör, esas olarak kullanıcılar için karmaşık bir oyun deneyimine odaklanmaktadır. Google Play Store’da bulunan herhangi bir uygulama da çalıştırmaktadır. Ayrıca klavye, gamepad, fare, mikrofon ve kamera gibi tüm çevre birimlerini destek.

Oyuna odaklı bir emülatör: MuMu

mumu

Mumu, diğer emülatörlerin aksine daha fazla oyun odaklı bir emülatördür. Ana sürüm Android 6’yı gösteriyor, ancak hem Android 9 hem de Android 11 için test edilmiş olan bir beta sürümü de bulunmaktadır. MuMu Player, LDPlayer ve MeMU ile neredeyse aynı işlevselliklere sahip bir araç çekmeye sahiptir. Diğer birçok emülatör gibi bunda da gamepad desteği vardır.

Tencent’in seviyesini atlattığı emülatör: GameLoop

oyun döngüsü

GameLoop, daha standart Tencent Oyun Arkadaşı adı ile biliniyordu. Son zamanlarda, en popüler mobil oyunlardan biri olan Call of Duty Mobile’a ilişkin destek sırasında birçok Android emülatörü içinden sıyrılmayı başardı. COD’nin piyasaya sürülmesinden önce, yalnızca PUBG ve birkaç Tencent tarafından amaçlanan oyunu sunuyordu. Ancak, GameLoop diğer Android uygulamaları ve uygulama geliştiricileri için pek uygun bir emülatör değildir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.