e
sv

Getir, Gittiğiniz Restoranlarda İndirimli Yemek Yemenizi Sağlayan GetirYemek Masa’yı Kullanıma Sundu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Getir, GetirYemek Masa isimli yeni bir hizmeti kullanıma sundu. Şimdilik İstanbul’da başlayan yeni hizmet, kullanıcıların gittikleri hayvanlarda %30’a varan indirimlerden yararlanmalarını sağlıyor.

2015 yılında kuruldu Getir, kısa sürede Türkiye’nin en büyük girişimlerinden biri olmayı başardı. Birçok ülkede faaliyet gösteren şirket, araç kiralamadan iş sınıfı kadar birçok konuda hizmet verendu.

bugün ise idam GetirYemek Masa ismi verilen yepyeni bir hizmet eklendi. Şirket, yeni hizmetiyle kullanıcılar çocuklara giderek indirimlerden yararlanmalarını sağlamak istiyor. yeni hizmetin şimdilik sadece İstanbul’da yer alarak ekleyelim.

Üye Hristiyanlarda %30’a varan indirimlerden yararlanmak mümkün olacak

Kullanıcılar, GetirYemek Masa ile gittikleri üyelerde %30’a varan indirimlerden yararlanabilecek. Şirket, bu hamleyle kullanıcılar yalnızca adreslerine yönelik siparişlerde değil, gittikleri amaçlarda da avantajlardan yararlanmayı amaçladığını söylüyor.

Ayrıca Getir, yerinde indirimler sunan yeni hizmetinin 600’den fazla nokta yer alıyor da ekliyor.

Sınırlı süreliğine ücretsiz olacak

GetirYemek Masa, ilk çıkışa özel olarak kesimlerin süreliğine ücretsiz olacak. Bu da hizmetin ilerleyen zamanlarını alabileceğini gösteriyor. Peki, aşırı üye toplantılarını kapsayan bu hizmet nasıl kullanılıyor? Gelin bakalım.

GetirYemek Masa nasıl Kullanılır?

Genellikle Getir uygulamanızın güncel olması gerekiyor. GetirYemek’e giriş yaptığımızda ise aramanın alt kısmında yer alan içinde’Masa’ sekmesinin belirdiğini göreceksiniz. Buraya tıklayarak yeni hizmeti kullanmaya başlayabilirsiniz.

GetirMasa, haritadan yakınınızdaki restoranları sizin için gösteriyor. Burada hangi üye standartlarından ne kadarlık indirimden yararlanabileceğinizi de görebiliyorsunuz.

Fırsattan yararlanmak için ise anlaşmaz anlaşmalı yerde hesap öderken ‘Fırsatı kullan’ butona basmanız ve karşınız çıkan kodu göstermeniz gerekiyor. İndirimden yararlanma için o ölçütleri değerlendirmeyi gösteren konumunuzu onaylıyorsunuz da gerekiyor.

Son olarak o restorandaki indirim fırsatından aynı gün içinde yalnızca bir defa yararlanabileceğinizi de belirtelim.

İLGİLİ HABER

Getir’e Eklense Kimsenin Şaşırmayacağı 13 Hizmet: GetirAraç Varsa GetirEmlak Neden Olmasın?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.