e
sv

Google Mobil Uygulamasının Tasarımı Değişiyor: Yeni Tasarım Böyle Görünecek

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, mobil sunumlarını Material You tasarımıyla değiştirmeye başlıyor. Yeni tasarım, beta sürümünde kendini gösterdi.

Google’ın 2021 yılında tanıttığı yeni Material You tasarımı, şirketi ve Android işletim sistemindeki kullanımında büyük bir bölümü yansıtmaya başladı. Google, oğlu olarak kendi mobil çalışan da güncelliyor.

Google uygulaması, son güncellemeyle birlikte malzeme sen tasarımını taşıdığı bir başarıya kavuştu. Uygulamada küçük ancak birleştiğinde deneyimi yaşamak için tasarım cenneti yapıldı.

İşte yeni Google uygulaması:

  • Sol: Şu anki tasarım, Sağ: Material You

Uygulamada gözle görülebilen en büyük değişiklikler, alt menüde ana hatları temsil eden pil şeklindeki mavi kutucuk oldu. Bunun dışında çalıştırma ayarları özellikleri metinler ve kategoriler görsel olarak birbirinden daha ayırt edilebilir hale geldi.

google

Bir diğer büyük değişiklik ise yine ayarların özellikleri bulundu. Google, özellikle AMOLED ekrana sahip kullanıcıları sevindirecek şekilde tasarımı tamamen siyah arkaplan ile kapladı.

Material You tasarımı, Google görüşmeleri son beta sürümünde (14.4) Kullanılabilir oldu. Tasarımın önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar için yayınlanması bekleniyor.

İLGİLİ HABER

En Çok Satılan Akıllı Telefon Markaları Belli Oldu: Apple-Samsung Yarışını Kim Kazandı?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.