e
sv

Star Wars Jedi Survivor vücut parçalama özelliğiyle geliyor Pek değinmeseler de, özelliği videoda gördük.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Star Wars Jedi Survivor için yayınlanan bir oynanış videosu, Respawn’ın önceki oyunu hayranlarının çok istediği vücut parçalama yapısı oyuna dahil edildiğini doğruluyor gibi görünüyor. Kulağa bir seri katılımın söyleyeceği bir şeymiş gibi gelebilir ama aslında doğru. Star Wars Jedi Fallen Order’ın ilk tanıtımından bu yana Star Wars hayranlarının Respawn’a yönelttiği büyük eleştirilerden biri, ışın kılıcının bazı uzuvları kesemediği süre boyunca keskin bir lazer bıçağı gibi görünmemesiydi. Fallen Order bazı küçük hayvan düşmanları ve çevreden emin olmayanlarını parçalayarak bu konuda yardımcı oldu. Ancak yine de bir Jedi silahından çok mavi bir beyzbol sopası olarak görüldü.

Ayrıca, En iyi 5 ücretsiz mobil VPN uygulaması rehber yazımızı tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda, şu dönemde lazım olacak uygulamalardan bahsettik. Bu sayede, kolayca erişim sağlamanız mümkün olacaktır. sonra, En iyi 5 ücretsiz PC VPN uygulaması Rehber yazımızı da tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda da, bugünlerde yardımcı olacak uygulamalardan bahsettik. PC üzerinden VPN kullanmak isteyenler için önemli tavsiyeler var. sonra da, Türkiye içerisinde VPN kullanmak yasak mı soruya cevap verdik. Şu günlerde, birçok kişinin zihnindeki kesinlikle önemli bir soru. Biz de, bu sorunlara karşı yanıtlarık ve sizler için anlattık. Umarız ki, her erkeğinin elinde olur. Star Wars Jedi Survivor vücut parçalama yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Bu, genel olarak bir parçalanma videosu değil. Tam olarak bir test alanında geçiyor. Ancak, yeni oyun incelemesi Jedi Survivor içinde bu özelliği gösteriyor. Bu da bu özelliğin devam oyunu için gizlice onaylandığı gösteriliyor. Ki bu da Respawn ve Star Wars hayranları için harika bir haber. Şimdi, Star Wars Jedi Survivor vücut parçasılama bir yana, teşekkürler başka tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.