e
sv

GTA: The Definitive Edition %117 Zamla Steam’de Yayınlandı: Oyunseverler İsyan Etti!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rockstar Games’in sevilen GTA oyunları için hazırladığı remaster üçlemesi “Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition”, Steam’de satışa çıktı. Ancak oyunun, duyurulduğu günün fiyatından iki kat pahalı.

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Rockstar Games, geçmiş yüzyıllarda GTA serisi için özel bir üçleme oluşturmuştu. Bu üçleme, “Grand Theft Auto: Üçleme – Kesin Sürüm” olarak isimlendiriliyordu. Bu özel sürüm, GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas’ın remaster versiyonlarını birlikte

Üçleme, lansman döneminde tartışmaların odak noktası yerleşti. Hatta Rockstar Games, özellikle de PC sürümündeki sorunlar nedeniyle satışları geçici olarak durdurdu. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, geçtiğimiz günlerde ise Epic Games tarafından ücretsiz olarak dağıtılacak iddiaları ile geldi. Ancak herkesin ters köşe yapan bir gelişme yaşandı.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Steam’de satışa çıktı

Grand Theft Auto: Üçleme – Kesin Sürüm

En çok sevilen GTA oyunlarının remake üçlemesi, dünden kalma Buhar‘de dinlemeye başladı. Ancak tüm oyunseverleri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Duyurulduğunda Rockstar Games’in internet bağlantısı 529 TL’ye satın alınabilir olan Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, Steam’de 1.150 TL araştırmacı satış çıktı.

Neyse ki oyuncular da düşünüldü(!) ve lansmana özel yüzde 50 indirim yapıldı. Eğer Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ı 2 Şubat 2023’e kadar satın almak isterseniz, 570 TL ödeyerek oyunlara indirimli şekilde sahip olabilirsiniz. Şunu da belirtmeden geçmeyelim. Rockstar Games’in oyunu kendi mağazasındaki fiyatı da 1.150 TL olarak gösteriliyor…

GTA The Trilogy – The Definitive Edition’ın Steam görüntüsüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İLGİLİ HABER

Sizi Zamanın Farklı Köşelerine Sürükleyecek Birbirinden Sağlam 17 Oyun: Vahşi Batı da Var Fransız Devrimi de…

Sosyal ortamlarda tepki yağıyor!

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ın Steam’e yüzde 117 zamlı gelmesi, oyuncuları da kızdırdı.

twitter

twitter

twitter

twitter

twitter

twitter

twitter

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.