e
sv

Instagram PP büyütme – Instagram profil fotoğrafı nasıl büyütülür? Instagram profil fotoğrafı büyütmek için yapılması gereken her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Günümüzün en çok sosyal kullanılan medya platformlarından bir tanesi olarak gösterebileceğimiz Instagram üzerinde, gerçekten çok hoş özellikler var. Eklemek, kendi anılarınızı yaşatabileceğiniz bir platform. Bu yüzden, kişisel bilgisayarı çok önemli bir yere sahip. Tabii, sadece anıların yaşadığı bir platform da değil. Aynı zamanda, gelir elde etme yolları da bulunan bir yer. Ama, bu yazımızda size anlatacağımız şey, Instagram PP büyütme özelliği. Normal şartlar, bir kişinin profiline girdiğinizde, profil gruplarını paylaşmakmışsa, ne yazık ki ki büyük bir şekilde incelemek mümkün değil. Instagram PP büyütme, böyle bir işe dahil, tam olarak. Yani, Instagram profil fotoğrafı normal şartlar yapılamıyor.

İnternet sitelerini kullanarak, rahat bir şekilde profil büyütebilirsiniz. Eksi da, şefkata herhangi bir program indirmenize gerek kalmaz. Daha önce sizlerle bir site paylaştık. Ancak, bu yetersiz kalabilir. Şimdi ise, mobil Dünyayı da kullanabileceğiniz farklı bir tavsiyemiz var. save-insta adındaki site, şu anda size tavsiye edebileceğimiz bir başka site. bölümleri PC bölümleri olduğu gibi, öncelikle buraya tuşlayarak klavyeyi açmanız gerekiyor. Ardından ise, orada bulunan yazı yazma yerine, profilini büyütmek istediğiniz profilin adını yazın. “Görüş” tuşuna basınca, hemen altındaki profil ayrıntılarının büyük durumunu görüntüleyin. Ayrıca, profil ayrıntılarını hem indirebilir hem de büyük bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

İşte bu soru, gerçekten çok karışık. Hatta, zaman zaman utandığımız sebepler bile olması mümkün. Ancak, daha önce de düşünmemiz gibi, bu sebeplerin en başında merak geliyor. Gördüğümüz kişiyi veya sayfanın logosunu merak edebiliyoruz. Merak da, insanın karşı koyamadığı bir şey. Bu hatırayı, merakımızı gidermek için profilini daha büyük bir şekilde görüyoruz. Aynı zamanda, istemediğimiz bir görselse, PC veya mobil cihazımıza indiriyoruz. Yarın bir gün yine görmek, görmek görmek bir görsel olması mümkün.

Mobil Instagram PP büyütme işlemi gerçekleştiren uygulamalar mevcut. Ancak, bu uygulamalar kısa bir süre sonra Google Play ve App Store üzerinden tamamıyla kaldırılıyor. Bunlara bir örnek de verelim. InstaProfile dosyaları, çok bilindik bir program vardı. Hatta, Qeek belgelerinde bir başka uygulama da vardı. Ancak, her ikisi de ne yazık ki şu ve onun iki tarafında da yok. Çünkü, bu uygulamalar yasaklanıyor. Bu uygulamalar yerine, sürekli olarak yeni uygulamalar da ortaya çıkıyor. Ne yazık ki, bu süreleri da ömürleri çok uzun olmuyor. Bu nedenle, bizim tavsiyemiz, kesinlikle PC üzerinde olduğu gibi yapmak. Yani, bir internet sitesi kullanmak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.