e
sv

FIFA 23’ün Yapay Zekası Dünya Kupası’nın Sonucunu, Messi’nin Aldığı Ödüle Kadar Bildi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

EA Sports’un FIFA 23’ün de altyapısını oluşturan “HyperMotion2” adlı zeka teknolojisi, Katar 2022 Dünya Kupası şampiyonunu doğru tahmin etti. Turnuvadan daha önce Arjantin diyen yapay zeka, şaşırtıcı bir şekilde bazı istatistikler de diyen doğru tahmin etti.

Futbol tutkunlarını bir ömür ekranlara kilitleyen Katar 2022 Dünya Kupasıdün akşam Arjantin-Fransa karşılaşması ile resmen sona erdi. Arjantinpenaltı atışlarında Fransa’yı devirdi ve Dünya Kupası’nı almayı başardı.

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan EA Sporları ise turnuvanın ardından önemli bir gelişme ile yaklaşıldı. Şirket, geliştirdiği teknolojilerin ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha öne sermiş oldu. ziraat şirketi”HyperMotion2” isimli yapay zekası, şampiyon Arjantin’in sahip olduğu bilgileri önceden bilmişti.

HyperMotion2’nin favorisi zaten Arjantin’di!

ea dünya kupası şampiyonunun ölçüsü bildi

Karşılaşmaları tek tek simüle eden yapay zekaya göre Katar 2022 Dünya Kupası galibi Arjantin maçı. Öyle de oldu. Yapay zekanın ilk üçte sergilediği Fransa ise turnuvayı ikinci olarak başardı. Bununla birlikte yapay zekaya göre finalde Arjantin’in finaldeki rakibi olması gereken Brezilya’nın çeyrek finalinde elendiğini belirtelim.

HyperMotion2’nin Altın Ayakkabı tahminleri tutmadı!

altın ayakkabı

EA Sports’un yapay zekası, hangi oyuncusu “Altın AyakkabıHyperMotion2’ye göre ödülün sahibi, ülkenin şampiyonu olmasında önemli katkılar sağlayan Messi olacaktı. Ancak bu tahmin doğru olmadı. HyperMotion2, Messi’nin 7 karşılaşmada 8 gol atacağını öngörmüştü ancak Messi, turnuvada 7 gol attı. Altın Ayakkabı ödülü sahibi ise 8 gol atan Kylian Mbappe oldu.

İLGİLİ HABER

Futbol, ​​Messi’ye Olan Borcunu Ödedi: Arjantin’in Dünya Kupası Şampiyonu Olmasına Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

Altın Top ödülü için yapılan tahmin ise doğruydu!

Messi altın top

Katar 2022 Dünya Kupası finalleri, bir sonraki simülasyonu olan HyperMotion2, Altın Top turnuvasında Messi’ye verilecek. Yapay zekanın bu tahmin de doğru çıktı. Messi, Katar 2022 Dünya Kupası’nda Altın Top ligi maçına çıktı.

İLGİLİ HABER

Bütün Katarlıları İçine Koysak Bile Dolmayacak Olan Dünya Kupası İstatistikleri, turnuvadan Sonra Atıl mı Kalacak?

HyperMotion2, Altın Eldiven ödülünde “kısmen” doğru cevap verdi!

Altın Eldiven

HyperMotion2, Katar 2022 Dünya Kupası’nın en iyi kalecisi için net bir şey yapamamıştı. Oluşturulan mimariye göre Altın Eldiven Ödül, Rui Patricio, Alisson, Dominik Livaković veya Amiliano Martínez’den birine gidecekti. Ödül sahibi, Arjantinli dosya bekçisi Amiliano Martínez’e gitti.

İLGİLİ HABER

Arjantin – Dünya Kupası Finali Diye’yi izlerken Fransa Kişi Oyun Yayını İzledi

1872 ve sonraki yüzyıllardaki veriler, yapay zeka ise doğru hamlelere ulaşamadı!

Katar 2022 Dünya Kupası şampiyonunu tahmin etmeye çalışan tek yapay zeka HyperMotion2 değildi. Birleşik Krallık’ta bulunma ve 1872 yılından beri tüm uluslararası karşılaşmalara ait içerikleri kullanarak kılavuzen “cephanelik” isimli yapay zeka da turnuvanın şampiyonunu yapmaya çalıştı. Ancak bu tahmin yapay zeka ne yazık ki doğru tahminde bulunamadı. AIrsenal’in favorisi olan Brezilya, çeyrek karşılaşma finallerinde turnuvaya veda etti.

:
https://www.ea.com/en-gb/games/fifa/fifa-23/news/ea-sports-fifa-world-cup-22-prediction

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.