e
sv

Türk Oyun Dünyası, Bilişim Vadisi’nde Bir Araya Gelecek: DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı’nın Tarihi Belli Oldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 olayları, bu yıl 8-14 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Bilişim Vadisi’ndeki etkinlikler, özellikle de oyun geliştiriciler için büyük avantajlar sunacak.

Türkiye’nin Silikon Vadisi olarak bilinen Bilişim Vadisi, gelecek günlerde çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Dijital Animasyon ve Oyun Kümelenme Merkezi (DIGIAGE), 8-14 Şubat tarihleri ​​arasında DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinliklerini gerçekleştirecek. Etkinlikler, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilecek.

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinlikleri, oyun bileşenleri, film ve animasyon yapımcıları, gölge, yazılımcılar ve senaristleri bir araya getirecek. 50 ilden bir araya gelmek ekipler, etkinlikler kapsamındaki yatırım arayışları, şirketleşmeye çalışacaklar. DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinlikleri, Dışişleri BakanlığıGençlik ve Spor Bakanlığı ve Türk resim Teşkilatı tarafından desteklenecektir.

300’den fazla kişi katılıyor! Dileyenler, internet ağı da etkinliklere katılabilecekler

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinlikleri, 300 kadar isme ev sahipliği yapacak. Ayrıca etkinliklere göz gezdirmeye katılma imkanı da bulunacak. Bu yıl çalıştırma başvurularını farklı bir şekilde yüklemek DIGIAGE ekibi, etkinliğe kabul edilenlerin yüzde 83’ünün cenazenin birbirini tanıdığını açıkladı. Etkinliğin korunmasının yüzde 43’ünün yazılımcı, yüzde 26’sının 3 boyutlu bileşeni, yüzde 22’sinin tasarım ekibi üyesi, yüzde 8’inin ise 2 boyutlu taşıyıcısı olduğu belirtildi.

İLGİLİ HABER

Bilişim Vadisi, 1000 Girişime 500 Milyon TL Yatırım Yapmayı Hedefleyen Yeni Fonunu Duyurdu

Bu arada; yönetici yüzde 35’inin mobil, yüzde 41’inin konsol ve PC, yüzde 24’ünün ise hem mobil hem konsol (ve PC) alanında oyun genişletmek için çalıştıkları ifade edildi. Etkinliğe katılan isimlern yüzde 85’inin kendi oyun kurucunu istediğini düşündüğünde, DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 sona erdiğinde pek çok yeni oyun yönetiminin elde edebileceğini başarabilir.

Bilişim vadisi

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinliklerinin en önemli yanlarından biri de ekipler için önemli avantajlar sunacak olması. Zira kampta yavrularını muhafaza eden kısımlar, Doğrudan DIGIAGE tarafından desteklenecek. Diğer projeler ise bunlarla buluşacak. Kapsamlı etkinlikler metaverse ve blockchain gibi yeni nesil teknolojilere yönelik muhafazan de dönüşeceğini belirtelim.

Serdar İbrahimcioğlu

*Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu şöyle konuştu: DIGIAGE oyun geliştirme kamplarımızda bugüne kadar 70’in takım üzerinde oyun geliştirdi. Türkiye, dünya oyunlarından henüz yüzde 1’lik paya sahip olsa da her geçen gün artan bir ivmeye sahip olabiliyor. Bu maliyetleri, DIGIAGE’in hem ülke maliyetleri hem de çalıştırmanın gençleri açısından büyük bir fırsattan yararlandığını düşünüyorum. Türkiye’nin her kentinden ve her kasabasından, çok farklı kültürlerden ve yaştan büyük olmak, hayallerini gerçekleştirmek için Bilişim Vadisi’ne geliyor. Onların bu isteklerini ve azmi, dünya oyun ekosisteminde Türkiye’yi çok kısa zamanda önemli bölümleri yürütür. beklenti, Türkiye’nin sahip olduğu yüzde 1’lik payı çok kısa bir süre içinde yüzde 5’lere çıkar…

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.