e
sv

Hogwarts Legacy’den Yepyeni Fragman Geldi: Ejderhalar, Dev Örümcekler ve Daha Fazlası [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

10 Şubat’ta çıkacak Hogwarts Legacy’den oyun nelerle karşılaşacağımızı gösteren sinematik fragmanı geldi. Fragman, oyun bir ejderha ve Weasley ailesinden birinin yer alacağını da ortaya çıkardı.

Harry Potter hayranlarının yıllarca beklemesi Hogwarts Mirası, birçok ertelemenin ardından nihayet gelecek ay çıkış yapacak. Tüm platformlarda ön siparişe açılan oyun, daha piyasaya sürüldüğünden ne kadar büyük bir ilgi yönlendirmesi yapılır. Öyle ki yapımı, eski hafta Modern Warfare 2 ve FIFA 23 gibi oyunların geride bırakılması Steam’in en çok şeytan oyunu olmayı başardı.

Bugün de JK Rowling’in yarattığı evreni hayranlarının hayal ettiği bir şekilde yaşamasını sağlayacak oyun için önemli bir gelişme yaşandı. Hogwarts Legacy’nin resmi YouTube hesabı, yapımın resmi sinematik fragmanını bizlerle buluşturdu.

Ejderhalar, düşmanlar ve bir Weasley’i içeren yeni fragman;

1 dakika 19 saniyelik kısa fragman, Hogwarts Legacy’de nelerle karşılaşacağımız konusunda ortada bir fikir veriyor. Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük Okulu’nun Detaylardan oyuncuların mücadele edeceği düşmanlara kadar birçok detay fragmanda dikkat çekici. Buna ek olarak bir ejderhanın da oyunda yer alacağı görülüyor.

Ayrıca, fragmanda’Profesör Weasley‘ ifadelerinin geçmesi de mümkün. Bu da ana Harry Potter serisindeki Ron Weasley karakterinin ailesinden, oyunun Hogwarts’ta bir profesör olarak izlediği çıkışının sinyallerini veriyor. Oyunun 1800’lü yıllarda geçeceği geçmişte, bu karakterin Ron’un büyük büyükanne tahmin edebileceğini. Buna ek olarak örümceklerle savaşan öğrenciler, yasaklı lanetleri kullanan büyücüler de fragmanın heyecanlandıran kısımlarından.

İLGİLİ HABER

Hogwarts Legacy, Daha Çıkmadan Steam’de En Çok Şeytan Oyun Oldu: Modern Warfare 2 ve FIFA 23’ü Geride Bıraktı

Oyuncuların kendi karakterlerini inşa etme Hogwarts’ta maceradan maceraya atılacak yapım, 10 Şubat 2023’te çıkacak. oyun, Steam’de 699 TL’den, PlayStation ve Xbox’ta ise 899 TL’den satışa sunuluyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.