e
sv

Apple ile Uyumlu Akıllı Gözlük Nreal Air ile Artık Küçük Ekranlar Televizyon Kadar Büyük!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

ABD merkezli Nreal marka, iPhone, İpad ve Mac cihazlarının ekranını zahmetsizce yansıtabileceğiniz bir AR gözlüğü tasarladı. Bu gözlük sayesinde küçük ekranları geliştirebileceksiniz.

Hatırlarsanız geçen yıllarda Apple’ın bir artırılmış gerçeklik gözlüğü hakkında uğraştığı iddia edilmişti. Hatta sonrasında daha bu gözlük hakkında fiyat aralığından tutun da performansa kadar onlarca detay ortaya çıktı.

Pek çok Apple kullanıcısı bu Gözlükten tanıtılmasını beklerken ABD’li bir AR (arttırılmış gerçeklik) üreticisi ise iPhone cihazlarıyla tamamen uyumlu çalışıyor akıllı AR gözlüğünün görünümü. Gelin hep birlikte Gözlükn bize sunduklarına bir göz atalım.

iPhone ekranını göze yansıtabilirsiniz

ABD merkezli Nreal markasının ürettiği Nreal Air isimli bu AR gözlükler, iPhone, iPad ve Mac cihazlarının ekranlarına gözlüğe yansıtabilmenizi sağlama. Dışarıdan bir bakış güneş gözlüğüne benzeyen bu gözlükler, iç kısımlarında bulunan ikinci bir lens sayesinde bu fotoğraf boyutu bir televizyon genişliği sunabiliyor.

Sap içindeki iki adet dahili hoparlör ve mikrofona sahip olan gözlük, ne yazık ki kablosuz olarak çalışamıyor. Gözlüğün AR mülkiyeti aktif olarak kullanabilmeniz için Koruma kutusundan çıkan özel bir adaptörle Elma sarmaya bağlamanız gerekmekte. Bu bağlantıdan sonra ise otomatik olarak sürümlerin ekranını İzlenizde belirginleşir.

Yansıtma özelliğini kullanarak film izleyebilir, içinden gezebilir ve hatta isterseniz kablosuz bir kontrolcü kullanarak GeForce Now gibi sistemler sayesinde üst düzey oyunları oynayabilirsiniz. Ancak tabii ki Gözlemin tek özelliği “ekran yansıtmak” değil. Nreal’ın kullandığıa kurduğunuz takdirde içinde bulunan onlarca AR oyunu ve aktiviteyi de deneyimleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABER

Geleceğin Akıllı Gözlüklerine İlham Verecek Qualcomm Arttırılmış Gerçeklik Gözlükleri Duyuruldu

veri satışı olmayan Nreal Air’ın ABD’deki satış fiyatı ise 379 dolar (vergiler hariç 7.007 TL). Nreal’ın yine aynı genişlemeye sahip olan ve Qualcomm işlemcili Android cihazlarla uyumlu sürümü Nreal Light ise 359 dolar (vergiler hariç 6.637 TL)satışa sunuldu.

İşte Nreal Air’ın tasarımı

:
https://appleinsider.com/articles/22/09/27/nreal-air-ar-glasses-put-your-iphone-onto-a-130-foot-display?utm_medium=rss

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.