e
sv

Adidas, Türkiye’de 3 Farklı Kablosuz Kulaklık Satışa Sundu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En büyük spor giyim markalarından Adidas, üç farklı kablosuz kulaklığını satışa sundu. Peki bu kulaklıklar neler sunuyor? Gelin, yakından bakalım.

Spor giyim devi adidas, Zound Industries ile geliştirdiği ve yakın zamanda yurt dışında satış yöntemleri üç kulaklık cihazı devreye soktu. Aztek Teknoloji aracılığıyla uygulamaya gelen kulaklıklar, ZNE01 Gerçek Kablosuz, ZNE01 ANC Gerçek Kablosuz ve FWD-02 Spor kulak içi model kulaklıklar oldu.

Peki, Adidas’ın spor giyim yapısından teknoloji çeşitliliğinin atıldığı yeni kulaklıkları hangi özellikleri sunuyor? gelin, üç modelin de geliştirilmesi yakından bakalım.

Adidas ZNE01 Gerçek Kablosuz kulaklık:

adidas zne01

Adidas’ın ZNE01 True Wireless kulaklığı, özellikle ergonomik şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Kulaklık, tere ve su kaynaklarına dayanıklılığını belgeleyen IPX4 sertifikasını taşıyor. Kablosuz kulaklıklar, 15 temsili şarj ile 1 saat, tam şarj ile 5 saat ve şarj kutusu ile 20 saate kadar kullanım sunuyor. Bununla birlikte kulaklıkların kutusu kablosuz olarak şarj edilebiliyor.

Adidas ZNE01 ANC Gerçek Kablosuz Kulaklık:

adidas zne01 anc

adidas ZNE01 ANC True Wireless, ilk modelle aynı aydınlatmaya yer ölümü bu model ve önceki modeli elinde tutan tek detay, kulaklıkların aktif gürültü engelleyici (ANC) tümleşik taşıması. Bu sayede kulaklıklar, çevredeki sesleri mümkün olan en üst seviyede engelleyerek kullanıcıların çevre seslerini duymasını engelleyebiliyor.

Bununla birlikte kulaklık, Adidas ile özdeşleşen üç şerit çizgiye de yer veriyor. Kulaklık, tam şarj ile ANC aktifken 4,5 saat, ANC kapalıyken 6 saat kullanılabiliyor. Şarj kutusu ile bu süre ANC aktifken 20 saatANC kapalıyken 26 saat kullanılabiliyor.

Adidas FWD-02 Sport kulaklık:

adidas fwd-02

Adidas FWD-02 Sport ise özellikle sporcuları hedef alıyor. Kulaklıklar, eldiven dostu olarak yetenek ve tere ve suya dayanıklılığını gösteren IPX5 sertifikasını taşıyor. Toplam 4 mikrofona yer veren kulaklıklar, Adidas Headphone üretimi kişiselleştirilebiliyor ve tam şarj ile 6 saat, şarj kutusu ile 25 saate kadar kullanım sunuyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.