e
sv

Çözüm Sağlayıcıların Kabuslarına Son Getiren ERP Çözümleri: 1Ci ve Avantajları Nedir?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1Ci plastik ERP çözümleri, çözüm sağlayıcıların davranışlarının en uygun şekilde yerine getirilmesini sağlıyor.

Otomotiv yedek parçaları, makine, tekstil ve daha pek çok dünyanın dünyanın en önemli üretici-ihracatçı ülkeleri arasında yer alan işletmecileri pazar büyüyünce işletmeleri kolaylaştırıcı teknoloji ve bilişim çözümlerine olan talep de artıyor.

Giderek şiddetlenen pazar rekabetinde büyüyerek ilerlemek için bir ERP (Kurumsal kaynak sistemi) sistemine sahip olmak da artık bir çamaşırları haline dönüştü. Ancak özellikle çözüm sağlayıcı ve sistem entegratörü olan kısımlar, bu konuda çeşitli zorluklarla karşılaşabilirler.

Üretilen pek çok ERP çözümü plastik yapıya sahip değil:

1ci

Çözüm sağlayıcı ve sistem entegratörlerinin yöntemleri pek çok çözüm, üretim şirketi için toplantılar %100 uygun oluyor. Bu çözümler, çoğu zaman ya daha fazla özelleştirme ya da can sıkıcı kullanıcı deneyimi sunuyor, sürecin ilerleyişini olumsuz etkiliyor.

Çözüm sağlayıcıları ve sistem entegratörleri, sundukları çözümlerde genellikle iki farklı seçeneğe yer veriyor. Sistem, ya taleplerine göre tamamen açıklanan bir şekilde geliştiriliyor, ya da paket olarak sunuluyor.

Özelleştirilmiş ERP çözümü, sıfırdan tasarlanması uzun zaman aldığı için can sıkıcı hale gelebiliyor. Ayrıca bu sistemlerin bakım maliyetleri ve uygulamaları kullanılan ve geliştiren güçlü olmak de büyük bir rol oynuyor, olası sonuçlara yol açabiliyor.

Paket olarak üretilen ERP sistemi ise hemen satın alınıp kullanım açık olsa da sahip olmaktan yoksun oluyor. İhtiyaç duyulan belirli sistemler yer alamıyor ya da hiç kullanılmayacak sistemler pakette yer alabiliyor.

Bu açıklamalar en büyük çözüm ise esnek ERP çözümlerinden geçiyor. Bu seçenek, özelleştirme süreci için başlı başına bir yazılım geliştirme ekibi gerektirmiyor ve düşük kodlu platforma dayalı çalışıyor.

esnek ERP çözümü nedir?

1 ci

gönderiler giderek daha fazla ilgi gören bir diğer seçenek ise 1C:Enterprise gibi düşük kodlu bir platform üzerine inşa edilen çözümlerden oluşur. Esnek ERP, ekibin uzmanlaşması, özelleştirme geliştirmesi ve hatta sıfırdan kapsamlı uygulamaları oluşturabilecek deneyime sahip olması için gereken eğitim ve sertifika gibi gereklilikleri ortadan kaldırıyor.

1C:Enterprise düşük kodlu platform, hazır yakıttan oluşan bir kütüphane sunan ve bu programları kullanarak yazılım geliştirmeyi öğrenme sürecini kolaylaştırıyor. Böylece minimum maliyetle hızlı çözümler oluşturma olanaklarını biliyorum.

Bu durumda ürün sağlayıcı ile elde edilmesi gereken tek iletişim destek ve istihdamın avantajları oluyor. 1C:Enterprise platformu için bu tarz iş ortaklarını etkinleştiren ve kullanılan servislerin tamamı yerel ekip tarafından Türkçe olarak sunuluyor.

1Ci tesisleri, kurulum işletmelerinde hemen uygulayabileceğiniz, kullanıma hazır multi-fonksiyonel 1C:Drive ERP sistemiyle birlikte gerekli olanları bir arada veya değiştirmek için kendi uygulamalarınızı da oluşturabileceğiniz düşük kodlu bir platform sunuyor.

Ayrıca tamamen kullanıma hazır işlevselliklere yer veren paket bir sistem ile kaynak koduna tam erişim Sunulma, çözümün çözüm gereksinimlerine göre kolayca ve sınırsız bir çözümle oluşturmaya olanak tanıyor.

Bir ERP sistemi hangi özelleştirme seçenekleri olmalı?

1 ci

1C:Enterprise platformu üzerine inşa edilen çözümler, bilgisayar teknolojisinin kullanımının tam olarak entegre bir arada yardımcı oluyor ve ortadan kayboluyor Excel kullanmak gerek içine işlemcinin bir şekilde akmasını sağlıyor. Bu da şeffaflık ve daha hızlı karar daha fazla alma yeteneği ile birlikte tüm bileşenleri anlamına gelir.

Ancak çözümün tam olarak etkili bir şekilde yürütülmesi için şirket maliyetlerine ve kullanıcı gereksinimlerine göre yürütülmesi muhtemeldir. Çözüm sağlayıcısı/sistem entegratörü olarak kullanarak belirlediğiniz özelleştirme seçeneklerinden bazıları ise şu şekilde olabilir:

Sürece özel modüller:

ERP sistemleri monolitik ya da modüler bir mimariye sahip olabilir. İlk seçenek muhtemelen otomatik olarak kullanmak isteyecekleri birkaç süreç olan küçük tarifeye uygun olacaktır; Ancak fazla esnek gereksinimliğe duygu verildiğinde, kesinlikle daha fazla Uygulayacağınız modülleri seçin güçlü.

1Ci Türkiye pazarındaki büyüme trendindeki işletmeler için 1C:Sürücü ERPkurumsal performans ve bütçeleme için 1C: Gerçekleştirbüyük ölüm için üretim için 1C: ERP dahil olmak üzere bir dizi iş uygulaması sunuyor. Tüm ürünler düşük kodlu bir platform kullanılarak oluşturulduğun paketler kolayca entegre edilebilirler. Platformun sahip olduğu yetenekler sayesinde şirket içinde kullanılan harici sistemlerle de veri alışverişi yapılabilir.

Kaynak koda erişimi:

ERP sistemi sağlayan teknoloji firmaları kaynak kodlarını nihai olarak ulaştıran iş ortaklarıyla, bayileriyle veya entegratörlerle paylaşmaya her zaman olası değildir. Ancak çözüm sağlayıcıları, kaynak koduna erişim olduğunda, yazılım müşterilerinizin benzersiz bir şekilde beklentilerine ve gereksinimlerine göre ayarlama konusunda çok daha fazla esnekliğe sahip olabilir. Günlük, öğeleri ve varlıkları yürütme veya yenilerini kullanma, hatta sistem entegre yeni uygulamalar oluşturulabilir.

1C:Enterprise tabanlı çözümler açık kaynak kodlu olarak yönlendirici olarak, böylece ürünü özelleştirerek dikey çözümler veya özel uygulamalar hızla geliştirilebilir. Orta düzey programlama bilgisi ile düşük kodlu platform üzerinde Rahatlıkla yerleşim yapabilir, Konumlandırmalarını görerek mütemadiyen yeniden ölçüm işlemleri gerçekleştirilebilir.

Lokalizasyon:

Bir ERP karşılaştırması göz önünde bulundurulması gereken en önemli değerleri biri, yerelleştirilmiş bir sürüm sağlayıp sağlamadığıdır. İşletme işletmeleri genellikle yerel vergi düzenlemeleri, belge belgeleri özellikleri, çalışanlarla ilgili tüketiciler ve daha fazlası gibi ülke içindeki pek çok faktör göz önünde bulundurması gerekir.

1C:Drive ERP çözümü, yerel pazar mevzuatı işletmesi e-Devlet düzenlemeleriyle uyumlu, lokalizasyonu Türkiye sürümüne sahip durumda.

1Ci hangi bagaj için neler sunuyor?

1Ci, 1C:Kuruluş düşük kodlu yazılım geliştirme platformu ve üzerinde geliştirme hızla büyüyen işletmelerde süreç otomasyona iletimi için 1C:Drive ERP, kurumsal performans yönetimi için 1C: Gerçekleştir, büyük üretim seri üretim için 1C:ERP gibi özel yönetim çözümleriyle bütüncül bir ekosistem sunuyor.

1Ci çözümleri, aşağıdaki işlemlere de yer veriyor:

  • On-premise, bulut ve mobil uygulamadan erişim.
  • Hızla değişen iş ortamına göre uyum sağlama ve yeniden modellenebilme özelliği.
  • Tüm üçüncü taraf yazılımlarla kolay entegrasyon.
  • ana iş sistemleri de kapsayan ve otomasyona sahip altyapı.

1Ci ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinme ve iş ortağı olmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.