e
sv

Sudan Ucuz Fiyata ‘Gürültü Engelleme’ Sunan Redmi Buds 4 Lite Duyuruldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Redmi Buds 4 Lite duyuruldu. Dikkat çekiciliği sahip olan kablosuz kulaklık, tabiri caizse sudan ucuz bir fiyata sahip. Kulaklığın Türkiye’ye gelmeyeceği şu bir için gizlilik.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz günlerde büyük bir lansman gerçekleştirdi. Bu lansmanda şirket akıllı balık akvaryumundan tutun da Redmi Not 12 Pro Hızlı Sürüm‘a kadar pek çok ürünle tanıştık. Şirket, tüm bu ürünler arasında bir de kablosuz kulaklık gösterisi. Bu haberimizde, “Redmi Tomurcukları 4 Lite” isimli kulaklığın tüm özelliklerine yakından bakacağız.

Kulaklıkların tasarımına yönelik, Xiaomi’nin hafiften Elma etki görüyorum. Öyle ki Redmi Buds 4 Lite’ın genel tasarımı, AirPods Pro’yu genel olarak andırıyor.

Karşınızda Redmi Buds 4 Lite!

Redmi Tomurcukları 4 Lite

Redmi Buds 4 Lite, oldukça hafif bir kulaklık. Her biri 3,9 gram ağırlığa sahip. İç kısımda 12 mm’lik teller barındıran kulaklıklar, bu donanımlarla birlikte güçlü bir yazılım desteği sunuyor. Bluetooth 5.3 desteğine sahip olan Buds 4 Lite, sahip olduğu gürültü azaltma koleksiyonları Bu sayede arama sırasında çevreyi ortadan kaldırıyor.

redmi kablosuz kulaklık

IP54 sertifikası ile su ve toza karşı dayanıklılık sağlayan Redmi Buds 4 Lite, şebeke olarak 5 saate kadar kullanılabiliyor. Kutuyla kullanımda ise toplam süre 20 saate çıkıyor. taşınabilirliği kontrol edebilme kulaklık, oyunlar için özel bir moda da sahibi.

İLGİLİ HABER

Redmi Watch 3 ve Redmi Band 2 Uygun Fiyatlarıyla Tanıtıldı: İşte Özellikleri

İşte tüm bu gelişimi sahip olan kulaklığın bedeli, sadece 20 dolar olarak açıklandı. Bir ülkede Çin’den elden çıkarma satışa sunulması Redmi Buds 4 Lite’ın Türkiye’ye gelmeyeceği şu an için gösterilmesi.

:
https://www.fonearena.com/blog/381641/redmi-buds-4-lite-price-features.html

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.