e
sv

Star Wars Jedi: Survivor’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

EA Oyunları’uzun süre sonra yayınlandığı ilk tek oyunculu odaklanma oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order için devam oyunu yakın zamanda geliyor.

Oyun hakkında çok az bilgi bulunuyorken yaklaşık 2 ay önce Steam sayfasından yanlışlıkla yayınlanması, Yıldız Savaşları Jedi: Survivor‘ın açıklamaları sır perdesini az da olsa aramıştı. Eğitimini tamamlayamayan genç Padawan Cal‘ın hikayesine konuk olacağımız ilk oyunu karşılaştırdığımızda pek çok yeni değişiklik öngörülüyor.

Star Wars Jedi: Survivor'ın Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Tarihi

Steam örtüsünün yanlışlıkla yayınlanması, Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihi de sızdırılmasına neden olmuştur. 16 Mart’ta beklenen oyun, bugün EA Star Wars tarafından gelen resmi bir haberle değişti. Oyun, 28 Nisan’da oyunseverlerle buluşacak.

İlk oyundan 5 yıl sonrasını anlatan hikayede artık bir Padawan olmaktan güçlü bir Jedi’a dönüşen Cal’ın macerasına ortak olabilir. İmparatorluktan kaçmaya çalışan Cal, karanlık zamanlar yaklaşırken dostlarını kurtarmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermeye çalışacak.

Steam üzerinden sızdırılan bilgiler arasında en çok dikkat çeken de ön sipariş veren gizli kozmetikler olmuştu. Kozmetikler içerisinde ilk oyundan alıştığımız Cal kıyafetleri ve BD-1 özelleştirmelerinin yanında Lazer bulunması da dikkat çekti.

Star Wars Jedi: Fallen Order oyununda Cal, yalnızca ışın kılıcı kullanabiliyordu. Kozmetikle birlikte Cal’ın Blaster silahı da kullanacağına kesinleşmiş bakılıyordu. Ancak oyunun sızdırılan kapsamı 1 ay geç yayınlanan da bu bilgileri ne kadar doğru olabileceğini sorguluyor.

Star Wars Jedi: Survivor Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit

İşlemci: 4 çekirdek / 8 iplik | Intel Core i7-7700 | Ryzen 5 1400

Bellek: 8 GB RAM

Grafik Kartı: 8GB VRAM | GTX 1070 | Radeon RX580

DirectX: Versiyon 12

depolama: 130 GB boş alan

Steam'de Sevilen Oyunlara Devasa Zamlar Geldi: İşte RDR2 Yeni Fiyatı
OYUN

Steam’de Sevilen Oyunlara Devasa Zamlar Geldi: İşte RDR2 Yeni Fiyatı

Hatırlayacağınız günlerde geçen aylarda Steam’in kullandığı döviz kuru güncellenmişti.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.