e
sv

‘Uygun Fiyatlı’ AirPods Lite ve Daha da Pahalı AirPods Max 2 Hakkında İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın kablosuz kulaklık modelleriyle ilgili yeni çalışmalarından ilk bilgiler ortaya çıktı. Analist Ming-Chi Kuo’ya göre şirket, 2024’ün sonu veya 2025’in ilk yarısında hem uygun fiyatlı bir AirPods hem de ikinci nesil AirPods Max duyurmayı planlıyor.

Tecrübeli Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketin geleceğe yönelik planları ile ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı. Paylaşılan bilgilere göre Apple, kulak üstü kulaklığı AirPods Max ile mevcut modellerden daha uygun fiyatlı bir AirPods üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kuo’ya göre Apple, yeni üretici 2024’ün sonu veya 2025’in ilk yarısı piyasaya sürülebilir.

Apple’ın şu anki en uygun fiyatlı kulaklığı, 129 dolar (Türkiye’de 2,999 TL) fiyat etiketine sahip olan ikinci nesil AirPods. Kuo’ya göre yaklaşmakta olan uygun fiyatlı AirPods, 99 dolar satış ihale. Bu, AirPods Lite’ın AirPods 2’den yaklaşık yüzde 23 daha uygun fiyat tahmini geliyor ki bu fark Türkiye fiyatına yansıttığımızda yaklaşık 2.299 TL gibi bir fiyatla karşılaşıyoruz.

AirPods Max, neredeyse unutulmak üzereydi

AirPods Max

Apple’ın birinci nesil AirPods Max modeli, Aralık 2021’de piyasaya sürüldü. ABD’de 549 dolara satılan ürün, bugün Türkiye’de 14.499 TL veri satın alınabiliyor. Apple, nedendir bilinmez ancak aktif gürültü engelleme, dahili ekolayzır ve 20 saate kadar kullanım süresinin ömrünün kulaklığı için kripto para özel bir PR çalışması yapmadı. AirPods Max 2, bu durumu yönetme.

Kuo, AirPods Max 2’nin AirPods Lite ile aynı anda ya da yakın bir dönemde piyasaya sürülmesini beklemeni ifade etse de kulaklığın sahip olabileceğine dair hiçbir bilgi sağlamadı. Ancak Apple gerçekten de pek de olmayan popüler bu kulaküstü kulaklığın ikinci neslini geliştiriyorsa gelecek dönemde çok daha fazla açığa çıkmasının ortaya çıkması son derece olası.

İLGİLİ HABER

Steve Jobs’ın Kemikleri Sızlıyor: Apple’ın Yükseltilmiş Ekranlı MacBook Geliştirdiği İddia Edildi

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.