e
sv

Bu Ay Amazon’dan Alıp Beğendiğimiz 7 Ürün Tavsiyesi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ocak ayında Amazon’dan satın alıp beğendiğimiz 7 ürünü sizler için bir araya getirdik. Gelin, onu bir ürkütmeye yarayabilecek, görmeye de sürekli almayı göze alabileceğiniz o zamanlar de arasında olduğu listeye yakından bakalım.

Hayatın her alanından ortaya çıktığı ve Türkiye’ye girişinden bu yana ürün yelpazesini giderek genişletmeye devam eden Amazon Türkiye’den bugün farklı bir listeyle karşınızdayız. Bu listemizde, çeşitli kategorilerden her bir ihtiyaçta olabilecek ya da sahip olmak isteyebileceğiniz, bizim de satın alma ürünleri bir araya getirdik.

Amazon Türkiye’den cihazınızın bu ürünleri arasında bluetooth hoparlör ve monitör gibi ürünler yer alıyor. Gelin, Amazon’dan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz ve 30 gün içinde fikrinizden vazgeçtiğinizde hiçbir koşul olmadan iade ettiğiniz ürünlere yakından bakalım.

  • Avantajlı fiyatlardan faydalanmak ve daha sonraki indirimlerden erken haberdar olmak için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Amazon Prime hücrelerinde ayrıca hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming yanında geliyor 🙂

Amazon Türkiye’den satın alma satın alma ürünleri:

Her yerde sohbet gibi müzik dinlemek isterseniz: Xiaomi Mini 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Bluetooth mini hoparlörler günlük hayatta kalma ister evimizde ister vücudumuzda müzik dinlemekte harika bir seçenek oluyor. Xiaomi’nin Mini 2 toplu hoparlörü de tercih etmek isteyeceğiniz biri!

Ürüne buradan göz atabilirsiniz.

Evinizdeki tüm tuşlu cihazlar neredeyse akıllı yapan Şımart Akıllı Parmak – Buton Basıcı

Evinizde düğme ile çalışan tüm cihazlar için kullanabileceğiniz bu ürün, basit bir ışık açma çamaşır makinenizi uzaktan kontrol etmeye kadar pek çok makineye imkan tanıyor. Ürün kurulumunu kolayca kontrol uygulaması üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Ürüne buradan göz atabilirsiniz.

Fiyatıyla da performansıyla da memnun eden Acer Nitro 23,8″ oyuncu monitörü

Fiyat/performans dengesiyle memnun eden bir oyuncu gözlemcisi, Acer’in 165 Hz yenileme hızına ve 1 ms tepki süresine sahip full HD bu modeline göz atabilirsiniz!

Ürüne göz atmak için buraya tıklarsınız.

Hızlı ve dayanıklı; Sandisk Ekstrem Pro 64 GB

Tahmin tahminiz üzere sürekli video çekimleri yapmak için hafıza kartı en büyük ihtiyaçlarımızdan biri. SanDisk’in bu hafıza kartı hem oldukça dayanıklı, hem de 4K videolardan yüksek resimlerde fotoğraflara kadar tüm içerikler için hızlı bir performans sunuyor.

Ürüne göz atmak için buraya tıklarsınız.

Hepsi bir arada; Shaza 8’i 1 Arada Hub

Artık ofisimizin olmazsa olmazları haline geldi; USB, Ethernet, HDMI, USB 3.0 ve kart girişi bulunanhem tasarımı şık hem de dayanıklı bu hub’ı satın almak isterseniz aşağıdaki talimatları kullanabilirsiniz.

Ürüne göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

12 farklı vücut kabiliyeti yapabilen Anker Eufy C1 Akıllı Baskül Tartı

Kilo ve yağ ölçümleri gibi ölçümlerinizi yaptığınız ve mobil uygulama üzerinden takip amaçlı bu ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Termal macun arıyor; Wipaste termal macun

-30~220°C ülkeleri arası çalışabilen dayanıklı bir termal macun bakmak buraya tıklayarak ürünü inceleyebilir ve satın alabilirsiniz!

#işbirliği

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.